Абонаментен пакет за „Пътна помощ“

Много хора предпочитат предварително да се застраховат и да си направят абонамент за услугата Пътна помощ. Те не чакат да се случи някакъв инцидент на пътя а автомобила им или да се развали и едва тогава да търсят решение.

При наличието на абонамент, всеки собственик на автомобил може да разчита на теглене на превозното средство до най-близкия сервиз за отстраняване на повредата, както на съдействие от страна на служителите на „Пътна помощ“ за контакт с органите на реда и застрахователите при настъпило транспортно произшествие.

Когато се наложи смяна на спукана гума и шофьорът не може да се заеме с това, „Пътна помощ“ ще вземе необходимите мерки.

Друг моменти, в които ще могат абониралите се водачи да разчитат на услугите на „Пътна помощ“ са при проблем с акумулатора, изчерпано гориво, антифриз, нужда от нов ключ. Колкото и да ви е чудно, дори и при тези ситуации, водачите могат да разчитат на професионална помощ.

Всеки знае колко е неприятно да не може да запали автомобила, особено, когато спешно трябва да се пътува. Тази ситуация е характерна предимно за по-студените месеци от годината, но не е изключение и през лятото. Възможно е просто акумулаторът да е излязъл извън строя. Повечето съвременни коли се управляват от бордови компютър, който изисква специална техническа намеса, която може да ви осигури „Пътна помощ“.

Почти всички абонаментни пакети предвиждат и помощ при изгубен или счупен ключ. На място ще дойде ключар, който ще реши проблема, а вие ще платите само цената на новия ключ, ако се наложи направата на такъв.

Добре е да държите документите и координатите на фирмата за „Пътна помощ“, с която сте сключили договор за абонамент. Така няма да губите излишно време в търсене и веднага мете да решите възникналия проблем с автомобила. Абонаментът е едни вид застраховка, начин да разчитате на професионална помощ при всякакъв проблем с вашия автомобил.

About

Your email will not be published. Name and Email fields are required.