Защо да се спрем на стикери за стена?

Не се страхувайте от изкуството, което носят стикерите за стена от винил. Дори и да ви омръзнат, те няма да останат там завинаги. Можете да промените решението си, да промените вида на стикерите и стените или да ги оставите да ви радват в продължение на години. Можете да ги залепите на стената за нула време.

Свалящите се стикери за стена са чудесни за всякакви повърхности. Перфектни са за квартири и апартаменти, домове, офиси или за любимата ви яхта.

Стикерите можете да сложите на вашия лаптоп, на прозореца. Можете да оформите и свой дизайн. Когато се решите, че имате нужда от промяна, просто ги отлепете и залепете други.

Тези продукти са наричани понякога татуировки за стени, тапети за стена, винилови повърхностни изкуства и стикери за прозорци, но както и да ги наричат … те са много по-хубави от плакати, по-готини от платно, по-евтини и по-лесни от боядисване. Сменяемите стикери за стена нямат нужда от лепило. Те са декор за дома от ново поколение.

Лепете на чиста и гладка повърхност. Нека да е минали поне 2 седмици след боядисването. Отбележете си предварително мястото на стикера.

Започнете да отлепяте основата на стикера като самата рисунка е отгоре, а основата към стената. Внимателно премахвайте основата, за да не остава по нея от винила.

След това внимателно залепете стикера с лепкавата страна към желаната повърхност. Използвайте гумена чистачка, за да изкарате въздушните балончета, които остават под повърхността на стикера.

След като сте залепили стикера, можете да отстраните и прозрачната част. Това е малко по-трудната част от задачата. Трябва да сте много внимателни, за да не разкъсате стикера.

Идва момента да се дръпнете назад и да се насладите на новата визия на стената си.

Много хора все още изпитват доза скептицизъм по отношение на стикерите за стена, но всички, които вече са ги използвали, горещо препоръчват да украсите стените си точно така.

About

Your email will not be published. Name and Email fields are required.