За феновете на автомобили Лада

Руската радиостанция Lada FM,  съобщи за своите слушатели вестта, че старата и позната на толкова фенове на автомобили Лада – Lada  Niva ще се произвежда до 2016 година и през същата тази година се очаква производителя АвтоВАЗ да пусне на пазара новата модификация на Нива. Какво да очакваме? Значително подобрени показатели, повече мощност на двигателя, дизайн в стила на работещия с АвтоВАЗ GM и разбира се не по-малка високопроходимост и стабилност при трудни терени. Освен това автомобилът ще се предлага с подобрение на боядисването и предимно в цветове металик. Повечето автомобили Лада са насочени към средната класа и главно към хора, стремящи се да управляват преди всичко функционален и лесен за поддържане автомобил, а с новата  Lada Niva могат да получат високо качество и стабилност на пътя, а и кола, която ще им служи вярно години наред.

От години концепцията на руското возило не се променя съществено, затова със сигурност хората, които се интересуват от автомобили Лада ще очакват с нетърпение и подчертано любопитство новото предложение на култовия руски производител. Безспорно руснаците имат високо квалифицирани и кадърни инженери и могат да предложат конкурентно способни автомобили, които не само имат своите безрезервни фенове, но и печелят нови и нови почитатели всеки ден.

И в България хората, които остават верни на автомобили Лада не са никак малко. Можете да ги срещнете навсякъде и най-вече в техния Лада Клуб България, в който може да се запише всеки пълнолетен почитател на марката, искащ да допринесе за нейното популяризиране сред хората и да общува със съмишленици.

И така докато очакваме новата Лада Нива, ни радва факта, че през тази година от производителя АвтоВАЗ ще пуснат още 50 000 екземпляра Lada  Niva и съвсем не е невъзможно един от тези автомобили да стане наш, въпреки, че в Русия се наблюдава изключителен интерес към марката и е много вероятно  тези бройки да се разпродадат бързо.

About

Your email will not be published. Name and Email fields are required.