Как да сте стилни с макси мода

Много жени с по-големи фигури се заблуждават, че модната индустрия е предназначена само за елегантни и стройни фигури. В реалност съвременните дизайнери пускат в продажба разнообразна и красива макси мода за пълни жени. Правилно избрания гардероб и умелото съчетаване със стилни аксесоари превръщат пищните форми от недостатък в привлекателна визия. Използването на коригиращо бельо позволява да се скрият излишни гънки около талията и да се чувстват дамите добре. Много е важно да се избере подходящия размер облекло макси мода, а не предпочитане на широки безформени дрехи.

Ярко, романтично, женствено – това е стила на макси модата за пищните дами. Цветовата гама на дрехите е разнообразна. На мода са не само цветните рокли, а и ефектните елементи към изделията, които отвличат вниманието от пищните форми. Дамите с номерация плюс трябва да се откажат от едрите щампи. За предпочитане са линии, малки квадрати, дребни цветчета.

Универсалното V-образно деколте привлича вниманието към женските гърди и визуално удължава шията. Декорирането на деколтето с подходящи елементи позволява да се освежи изделието. Такива модели блузи, ризи, от естествени материи прекрасно се комбинират с пола-молив. Дълбокото деколте великолепно подчертава женските гърди.

Красивите леки и елегантни макси блузи винаги предават стройност. Хит са фините бели блузи с широк ръкав. Стилистите съветват да се предпочитат блузи от леки, падащи материи или от тънко трико, с които дамите ще изглеждат изящно. Правата пола удължава силуета.

Даже във всекидневна рокля закръглената дама може да изглежда стилно и модно. Оригинален удължен модел на макси рокля от мека тъкан, държаща форма, подчертава женствената закръглена фигура и визуално удължава силуета.

За всеки случай в живота и за всеки повод макси модата има своя стил. Тя внася промени и приятни възхищения. Женското елегантно палто, скриващо излишните сантиметри в талията е отличен спътник на тези, които се намират постоянно в движение. Модата се представя от дизайнерите в различни цветове, защото те създават настроение на всички. Модерните джинси с прав модел със завишена талия – идеален вариант за съвременната закръглена девойка. Да се изключат от гардероба на пълните дами джинси с щампи и рисунки.

Закръглените дами също градят кариера. За тях макси модата осигурява класически костюм, който никога не излиза от мода и позволява да изглеждат безупречно.

About

Your email will not be published. Name and Email fields are required.