Конвектори Адакс – практичните уреди за отопление


За студените зимни дни е необходимо да се замислите за някакво отопление. Като пишем някакво имаме предвид практични и икономични електроуреди за отопление. В търговската мрежа ще намерите много предложения на такива, които се основават на различни принципи на действие.

Конвекторите са електрически уреди, които осигуряват отоплението на помещението на принципа на естествената конвекция – топлият въздух излиза през горните отвори на конвектора, отдава топлината си и студения вече въздух преминава през долните отвори, затопля се от нагревателя и потегля нагоре. Процесът се повтаря като с това се поддържа необходимата топлина в помещението. Предложените от норвежки производител конвектори Адакс са надеждни и практични уреди за отопление. При отоплението с тях не се изгаря кислорода и влага не се поучава в помещението.

Отличават се с икономичен разход на електроенергия, защото загубата на ток по време на работа е малка. Имат датчик и термостат, което позволява да се поддържа точно зададената температура – включването и изключването става автоматично.

За избора на необходимия конвектор трябва да се съобразите с площта, която ще се отоплява, степента на изолация, вида дограма. Така може да ви се предложи уред с оптимална мощност, който ще ви поддържа заявената температура.

Конвектори Адакс се използват както за основно отопление, така и за допълнително през студените зимни дни. Намират приложение в жилища в кооперации, вили, къщи. Могат да се монтират във всяка стая – спалня, гостна, детска, кухня, баня. Възможностите са толкова много защото корпусът не се загрява и няма опасност някой да се изгори на него. Освен това се предлагат конвектори Адас, които са изолирани и могат да работят в помещения със завишена влажност на въздуха.

В търговската мрежа ще намерите различни предложения. Ако разгледате сайтовете на редица фирми, които предлагат онлайн продажба ще се възхитите на каталозите им. Разработени са много модели в различни цветове, което позволява да се впишат във вашия интериор. Ще разгледате и различните мобилни и стационарни предложения, което е още една възможност за богат избор. Тези две модификации имат много предимства. Стационарните принципно се поставят под прозореца, а модулните се разнасят из стаите и се ползват когато и където има нужда.

About

Your email will not be published. Name and Email fields are required.