Мнения за климатици Gree

Според хора, които използват вече климатици Gree в помещения в жилището или офиса, уредите се отличават с уникален модерен дизайн. Супер икономични са и са лесни за управление.

Специалистите споделят, че този модел климатици притежава вграден генератор на отрицателни йони. Той съдейства за свежия въздух и липсата на вредни бактерии във въздуха в помещението. С негова помощ и неприятните аромати през лятото изчезват. Притежават и уникална система за изсушаване на вътрешния топлообменник.

Енергийната ефективност на уредите Gree е на особено високо ниво. Тези климатици се произвеждат с интелигентна система за обезскрежаване, благодарение на която, до този режим се стига само, когато е наложително, а не през определен интервал.

Разходът на енергия се намалява благодарение на иновативната G10 компресорна технология. Тя позволява на климатика да работи със 100%  ефективност даже и при -30 градуса на въздуха навън.

Специалистите твърдят, че енергийния клас на тези климатици е А++ и в двата режима – охлаждане и затопляне. При режим “Standby“ консумацията на енергия е 15W. За по-голяма сигурност, климатиците Gree притежават система, позволяваща им да работят при различно от стандартното мрежово напрежение.

Тези климатици може и да са малко по-скъпи от останалите, но инвестицията си заслужава. Електроенергията, която ще бъде спестена ще намали значително сметките ви за ток. Климатикът няма да ви дразни докато работи, тъй като шумът, който произвежда е едва забележим.

Няма да се притеснявате от температурните вариации, тъй като уредите работят еднакво ефективно и на -30 и на +54 градуса.

Модерната визия на климатиците Gree ще допълнят съвременното излъчване на интериора ви.

Колкото до това, дали да изберете обикновен климатик, защото ще го използвате само за охлаждане, препоръките са да си вземете климатик Gree. Разликата в цената ще се изплати за няколко месеца. Не забравяйте, че температурите в последните години в България са доста разнообразни и е добре да сте подготвени за екстремни ситуации.

Повече информация: Климатици gree (грее) мнения

About

Your email will not be published. Name and Email fields are required.