Екстравагантен дизайнерски поглед към булчинските рокли

Казват, че не е нужно дрехата да е красива, за да привлича вниманието. Съществуват такива модни приумици за модели на рокли, които определено не бихте приели за нормални и бихте нарекли „шантави”, „налудничави”, „твърде ексцентрични”, но разбира се със сигурност се намират смели или достатъчно луди дами, които обричат тези нестандартни модели и ги носят с високо вдигнати глави.

Някои от най-странните рокли са такива, че действително хората около дамата, облечена в подобен модел не могат да откъснат поглед от гледката. Точно такава е булчинска рокля, изработена изцяло от разноцветни кондоми или такава, изразяваща вагина. Роклята сладкиш е едновременно булчинска рокля и вкусна торта, от която можете да си отрежете парченце и да се насладите на удоволствието да се видите облечена в сватбени одежди и да си похапнете сватбена торта едновременно с това. Хубавото в случая е, че след тържественото събитие няма да ви се налага да се чудите как да съхранявате вече непотребната рокля, просто защото нея няма да я има.

Дизайнерските идеи нямат граници и фантазията на създателите на странни и запомнящи се рокли не спира до тук. На пръв поглед нежна и ефирна булчинска рокля, издържана в класически линии и изчистена от прекалени детайли и ненужна претрупаност е изработена изцяло от… тоалетна хартия. Друго екстравагантно дизайнерско творение на рокля е изпълнено изцяло от балони, може би идващо да ни припомни, това че нищо не е вечно и понякога за съжаление любовта е прекалено ефимерна. Булчинска рокля, изработена от вестници? Да, подобни модели рокли също имат своите почитатели и не бива да мислим, че пресата е изместена напълно от електронните медии.

Всяко момиче мечтае за деня, в който ще се превърне в булка, а роклята е една от най-важните части от подготовката и самата церемония. Дали за вашата сватба ще бъдете напълно различна или предпочитате дантели е ваше решение.

About

Your email will not be published. Name and Email fields are required.