Релаксирайте по най-добрия начин

Всяко съвременно градско момиче трябва да знае не само как да поема работните предизвикателства и да се изкачва успешно по стълбицата на успеха, но и как да си почива след напрегнат работен ден. Не е лесно да живееш под напрежение и над дванадесет часа на ден да се трудиш над какви ли не задачи, за да угодиш на шефа и да поддържаш имидж на креативен и  отговорен служител.

Понякога единственото, което може да ви отпусне и накара да забравите за проблемите на работа е една пълноценна почивка в леглото. Но за да се похвалите наистина с качествена почивка, е необходимо да се сдобиете с необикновени матраци за вашия дом.

Българските производители от Матраци Тед са помисли за вашия комфорт, докато отмаряте вкъщи. Те са сътворили на просто матрак, а малък оазис на добрата и ефективна почивка.

Това са матраци от линията Thai Spa, които се отличават с ергономичност и еластичност, което способства за правилното положение на вашето тяло, следвайки извивките на гръбначния стълб.

Благодарение на кокосовата вложка в тези специални матраци, те се характеризират с твърдост и допълнителна ортопедичност като наред с това осигуряват проветривост и по-добра антибактериална защита. Калъфът на този вид матраци е с вплетени бамбукови нишки, които също увеличават антибактериалните свойства на продукта. Ако искате мека и приятна на допир материя за вашите сладки релаксиращи сънища, може да се насочите именно към този вид матраци.

За пълен релакс и за да се отпуснете по най-добрия начин, са създадени и уникалните матраци Тед Лавандула. В самите матраци са вложени нано капсули с аромат на лавандула – доказано успокояващ и предразполагащ към сън аромат. Искате да се освободите от стреса и да се почувствате като нови? Не се колебайте да си позволите подобно бижу за вашите сладки сънища от Матраци Тед.

Източник: БГ Матрак

About

Your email will not be published. Name and Email fields are required.